![]() |
![]() |
zetta |
![]()
|
Musafir ![]() |
Am o problema si vroiam sa aud niste pareri sau daca cineva a fost in aceeasi situatie.....
deci: cand eram mai mica m-am ferit la scoala de o palma si am nimerit cu gura in marginea unui perete. consecinte: a trebuit sa-mi inlocuiesc dintele din fata dar gingia a ramas cu un cheag de sange, adica e colorat vinetiu nu foarte mult dar deranjant pentru mine, bine cred ca deja am inceput sa ignor. cum pot sa scap de el? exista vreo crema sau daca nu, o metoda chirurgicala locala? acum vreo 3 ani cand am vrut sa fac operatiunea medicii stomatologi pe care i-am vizitat nu prea au avut ce sa-mi faca.... acum cica ar exista niste punctii la nivel local.... a mai facut cineva asa ceva ? sau orice alta solutie e binevenita.... |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 3 Joined: 9-September 06 Member No.: 543 ![]() |
In toate cazurile indiferent ca e vb despre gingie sau dinte se face o radiografie se numeste retro-alveolara pt un grup de 2-3 dintzi in functie de marimea lor sau OPT(ortopantomografie sau panoramica in care se vede intreg maxilarul si mandibula.
Dupa realizarea lor trebuie vazute de un medic stomatolog sau de un parodontolog,exista numeroase procedee prin care se poate inbunatatzi aproape orice legat de dinti sau gingie prin intervenztii chirurgicale mai ample sau mai reduse in functie de caz.... Sper ca am putut macar sa va initziez in ceea ce trebuie facut pentru ca fara un consult de specialitate si fara radiografiile respective nu se poate afla ce este cu exactitate. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 12th May 2025 - 11:00 PM |
|