![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,136 Joined: 8-December 05 From: 7Th Heaven Member No.: 16 ![]() |
Eu am fost la medic,si mi-a recomandat diane35.Asta acum asta vara,dupa aia auzind de la prietene ca dianele sunt f puternice,am fost la alt medic,si mi-a recomandat Logest. Din cauza Logestului in ultimele zile(sunt la prima folie)mi-au aparut niste coshuri.Maine termin folia.Dupa pauza de 7 zile pot sa incep o folie de Diane35? Cu ele mi-a fost mai bine. :-[
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
niciodata sa nu spui niciodata ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,545 Joined: 12-December 05 From: Romania Member No.: 93 ![]() |
Eu nu am voie sa folosesc nici un fel , si cand o sa raman insarcinata , primul copil trebuie sa il pastrez neaparat ca altul nu mai fac , am doar ovarul drept ca stangul nu mai e de 12 ani .
Am avut un chist de 11 kg si nu a mai reusit sa il salveze . era de cand am fost mica si s-a dezvoltat o data cu mine . L-am descoperit la 16 ani . Asa ca nici eu nu am ramas niciodata si eu folosesc tot calendarul , asta cand o facem ca in ultimul timp nu stiu de ce nu prea mai ma simt "motivata" :'( Nu stiu de ce , dar nu mai pot eu :ametit: :frustraree: |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th May 2025 - 03:08 AM |
|