![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 1,263 Joined: 7-December 05 From: Timisoara Member No.: 15 ![]() |
Nici nu am stiut unde s aincadrez nelamurirea! (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/smile.gif)
Deci am tabloul este un ulei pe carton de dimensiuni destul de mari 40x60 ...ceva de genul.Deci trebuie sa il impachetez separat de bagaj.Acum intrebarea mea e (pentru cine a mai transportat asa ceva) :daca pot sa il impachetez separat si sa se comporte cei de la aeroport civilizat cu el,daca sa il inramez sau nu(eu as vrea sa il inramez)!? De actele necesare iesirii din tara se ocupa artistul! Multam anticipat pentru raspunsuri! |
|
|
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Normal e "bulky luggage" si-l predai odata cu bagajul, numai la sosire il primesti extra. S-ar putea lua si ca bagaj de mana, dar asta e numai la bunavointa persoanei de la ghiseul check in, poti incerca. Da totusi un telefon la compania aeriana cu care zbori si intreaba-i si pe ei. Si mai intreaba daca te costa extra (chestia asta depinde de fiecare companie aeriana in parte).
In orice caz impacheteaza foarte bine si sigur tabloul si nu te gandi o clipa ca cineva va umbla cu grija cu el daca va trebui sa-l predai. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 8th July 2025 - 10:20 AM |
|