![]() |
![]() |
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Contaminat Posts: 185 Joined: 8-December 05 Member No.: 44 ![]() |
Iarna aceasta,spre deosebire de ceilalti ani, am probleme cu vitaminele din corpul meu,sau care ar fii trebuit sa existe in corpul meu.
Problema mea : nu mai imi creste podoaba capilara in ritmul obisnuit,fac pielite la unghii ( in viata mea nu am avut probleme cu unghiile sau pielita din jurul lor-pielita nu crestea)........acum mi se rup unghiile,fac pielita de aia urata si se rupe si aia. Am inteles ca pentru pielita si in general pentru piele e buna vitamina A, pentru unghii e bun Calciul,Magneziu si Zinc,pentru par e bun Magneziu. Postati si voi ,va rog, ce vitamine stiti ca sunt bune si folositoare in frumusete. :-* |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 763 Joined: 16-December 05 Member No.: 107 ![]() |
da, am luat polen si din piata, pur si simplu de la cei care vand miere si toate cele...este eficient luat dimi pe stomacul gol, sau int emese, cu ceva apa, un pahar mare cu apa, adica.
mierea nici mie nu-mi place, pentru ca-mi da o stare de lesin, dar avand in vedere ca e foarte sanatoasa, am de gand sa ma motivez a o consuma. am mai luat si prosusul de la Fabiol, Apimag, care mie personal mi se pare un produs exceptional, si ieftinutz, si nu tebuie sa faci cure peste cure.dar, cel mais implu si mai eficient este ca produsele apicole sa le cumperi ca atare si sa le fol tot asa...nu neaparat sub form ade pastilute...apoi mai sunt siropurile vitaminizante de la favisan, da' nu mai caut linkuri ca mi-e lene, dar naturaplant are din belsug, de nu stii ce sa alegi... |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th May 2025 - 03:25 AM |
|