![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 1,263 Joined: 7-December 05 From: Timisoara Member No.: 15 ![]() |
DISTRIBUITORII DE PRODUSE AVON SUNT RUGATI SA SE ABTINA DE LA POSTAT!
-------------------------------------------------------------------------------- Nu va speriati nu sunt distribuitor Avon :) niciodata nu am avut calitati de genul asta...dar hai sa vedem ce produse am decoperit noi ca ne plac de la Avon! Imi plac: -Crema de maine cu aroma de vanilie ,f faina maine sunt catifelate si mirosul acela placut ramane; -crema de corp Treselle am primit-o nu am fost f incantata dar dupa ce am incercat-o din nou super pt ca mirosul placut persista; -si am uitat de demachiantul pentru ochi (cel in ambalaj alb) :); Nu imi plac: -ojele; -fardurile. ----------- DISTRIBUITORII DE PRODUSE AVON SUNT RUGATI SA SE ABTINA DE LA POSTAT! |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 763 Joined: 16-December 05 Member No.: 107 ![]() |
io ce am folosi de l avon nu mi-a facut bine....exceptie o crema de corp cu ovaz, a acrei hidratare nu am inalnit-o la oalta crema (asta pe parcursul sarcinii), mai sunt cateva rujuri care pot fi bunutze...hmmm...la asa pret, asa calitate...tratamentul de unghii mie mi-a facut bine un timp, separatoarele de deste de la picioare sunt ok (nu prea ar ave ce asa nu fie ok :P)....si cred ca ar mai fi o groaza de produse arat bunute cat si naspa...ideea este ca firma in sine este mediocra, deci nici nu te poti astepta ca o crema sa faca minuni, in cel mai nefericit caz pot apare"minuni"...
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 8th May 2025 - 06:31 PM |
|