![]() |
![]() |
![]()
|
|
Explorator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,677 Joined: 10-December 05 From: Bucuresti Member No.: 78 ![]() |
Cinci minute de pauză zilnică, alese anume pentru evadare. (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/indragostita.gif)
Vreau o clipă de vânt pe faleză. Nu la mama naibii, unde să-mi las bugetul pe jumate de an, la Constanţa. Vreau să văd un oraş românesc prin care n-am trecut niciodată. Taina zilei: Parisul nu este romantic, este doar celebru. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Explorator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,677 Joined: 10-December 05 From: Bucuresti Member No.: 78 ![]() |
La lăsatul secului îmi poftesc clanul la masă, încerc să deschid o tradiţie şi funcţionează de câţiva ani.
Vreau la bunica ... niciodată nu am prins acolo sărbătoarea de azi şi ea făcea nişte poale în brâu delicioase. De la ea am deprins că bărbatul trebuie întâi izgonit, ca să nu-şi facă la tine culcuş fiindcă îi este uşor. Vrâncencele îşi trimiteau bărbaţii la oaste adesea şi nu le aşteptau întoarcerea, viaţa decurgea normal între legănatul pruncilor şi învârtitul mămăligii în ceaun. Cei vechi trăiau după legile firii fără să se opună prea mult cerinţelor celorlalţi. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 2nd May 2025 - 12:20 AM |
|