![]() |
![]() |
![]()
|
|
--- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,601 Joined: 8-December 05 Member No.: 28 ![]() |
Trebuie sa vorbim neaparat si despre par
Cred ca sunteti de acord. Tratamente, coafoare, ... vroiam sa zic ceva in engleza dar nu stiu daca e permis? Eu mi-am cumparat placa si dupa ce il intind sta cam umflat si cred ca e nevoie de o ceara, si de un produs cosmetic pe care sa-l aplic la spalare cu efect de intindere. Va rog sa-mi sugerati ceva bun |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 763 Joined: 16-December 05 Member No.: 107 ![]() |
QUOTE nun dermatolog mi-a recomandat un sampon din perena si salvatoarea firma de care toate sunteti multumite, chiar si la raportul calitate-pret, la care ma declar si eu adepta: BioDerma- samponul este Node DS. Parerea mea e ca merita sa incercati cele care aveti probleme, bineinteles. Un singur amendament: cred ca o data ce incepi folosirea lui cam devii dependenta de el caci fiind in deplasare si spalandu-ma o data numai cu Elseve parca matreata dadea semne de recidiva, just lovely >:(! iubita, ma intere acest sampon, caci sotului meu nu stiu ce sa-i mai cumpar....cred ca am epuizat tot ce se gaseste pe piata ro, referindu-ma aici la sampoanele clasice, nu la cele scumpe (tratament). acum vreau sa-i cumpar altceva, ca tare greata imi e de matreata asta....sa vad daca il gasesc prin farmaciile helpnet, sau la firma...dar la firma sa ma duc sa cer numa' 2 produse, parca e jenant rau...sa ved ce mai imi trebuie de la bioderma si sa vad ce conditii de comanda mai sunt... cineva pe eva spunea ca nu mai poti comanda mai putin de 1 milion (dar persoana comandase prin posta, parca si, daca nu ma indel, e chiar delphinuta....delphi, sari pls.cu o info, daca tu esti persona "impricinata" :P)...acum, ma gandesc ca daca iau direct de la botu'calului, adica de la firma, imi dau si 3-4 produse, nu? hai, ca nu va mai plictisesc, mai bine ma duc sa sun la ei... multumim Wallpurik....ma rog, grrrrrrr...ce nume ai, mama, parca ai zice "puricel"... :P te pupi :-* :-* :-* |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 22nd June 2025 - 07:52 AM |
|