![]() |
![]() |
![]()
|
|
--- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,601 Joined: 8-December 05 Member No.: 28 ![]() |
Trebuie sa vorbim neaparat si despre par
Cred ca sunteti de acord. Tratamente, coafoare, ... vroiam sa zic ceva in engleza dar nu stiu daca e permis? Eu mi-am cumparat placa si dupa ce il intind sta cam umflat si cred ca e nevoie de o ceara, si de un produs cosmetic pe care sa-l aplic la spalare cu efect de intindere. Va rog sa-mi sugerati ceva bun |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 763 Joined: 16-December 05 Member No.: 107 ![]() |
acum, alta problema (stiti voi cum e:scapi de una, dai de alta...):vreau o schimbare la moaca mea (una deja s-a produs, si anume ca am scapat de cosuri :P :P :P)...so, am parul cret, lung, cu 10 cm peste umeri, tuns in scari, culoare saten-roscat inchis, cu 1001 de refelxe.
as vrea sa-mi fac niste suvite, dar nu stiu de care, ce nuanta, cat de subtiri, in schib stiu ca efectul as vrea sa fie unul extrem de delicat, finut, sa nu arat ca o tiganca care vinde flori la basarab ::)...ce ma sfatuiti...? poate-mi dati si niste idei de vopsea, pentur ca nu le am nici p'astea....pana acum nu m-am vopsit decatde 5 ori, si asta ca sa acopar niste suvite de cacao facute acum 6 ani... citeam pe aici de henna blonda...iar pe altundeva am citit ca henna nu e decat neagra sau rosie, si ca tot ce e diferit de astea doua culori contine kimicale...voi spuneati pe eva ca henne sipa e 100% naturala....daca as lua henna blonda si mi-as face niste suvite subtirele, ar avea vreun efect ok, sau ba? sau alte trucuri cat de cat naturale stiti pentru decolorarea parului inchis la culoare? ve tzuc si astept raspuns :P |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 22nd June 2025 - 07:34 AM |
|