![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 763 Joined: 16-December 05 Member No.: 107 ![]() |
vreau sa merg la un homeopat pentru o groaza de problemute, dar nu stiu la cine sa merg....
daca aveti vreo recomandare, mi-ati fi de un real folos... multumesc anticipat :-* |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 763 Joined: 16-December 05 Member No.: 107 ![]() |
bulina, eu cer detalii...nu am inceput inca sa iau nici un remediu homeopat, tocmia pentur ca vreau intai sa ma informez, apoi nu e bine sa iei nici un remediu homeopat de capul tau (ceea ce tie iti prieste sau trateaza, la mine poate crea reactii adverse, poate inrautati starea mea...).
so, sunt in stadiul de informare, am cautat si pe net, dar voiam sa stiu de la voi, cele care ati fost la un homeopat cam la ce intrebari sa ma stept, am inteles ca dureaza 1-2 ore consultatia (prima)...apoi mai voiam ca fetele sa-mi recomande un medic homeopat bun, nu din auzite, ci probat, ca asa, de pe net, toti isi fac reclama favorabila... eu am citit despre Teleianu ca ar fi grozav, dar am citi numai pagina lui, unde o groaza de pacienti tratati de el sunt multumiti... dar eu caut mai mult o recomandare... oricum, bulina, multam fain...ca pana acum ai fost singura care mi-a raspuns...poate fetele nu stiu...sau poate am "ascuns" io topicul :P :P :P |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 13th May 2025 - 12:32 PM |
|