![]() |
![]() |
![]()
|
|
--- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,601 Joined: 8-December 05 Member No.: 28 ![]() |
Trebuie sa vorbim neaparat si despre par
Cred ca sunteti de acord. Tratamente, coafoare, ... vroiam sa zic ceva in engleza dar nu stiu daca e permis? Eu mi-am cumparat placa si dupa ce il intind sta cam umflat si cred ca e nevoie de o ceara, si de un produs cosmetic pe care sa-l aplic la spalare cu efect de intindere. Va rog sa-mi sugerati ceva bun |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 763 Joined: 16-December 05 Member No.: 107 ![]() |
wallpur....bla..bla...multumesc..am intrat pe site-ul astora de la sentia, si carnatzii nu mia au nici un pret afisat, nu stiu de ce....ce m-am enervat...unde mai pui ca atunci cand vreau sa-mi afiseze detalii, nu se mia poate...
apoi, mai am o interbare: la care sensiblu ai facut testul ala pentru pielea capului fi pentru firul de par?nu de alta, dar am facut si io un test pentru firul de par in cora, si bineinteles ca mi-a iesit ca am nevoie de pantene pentru par cret, cum altfel????????? iar eu intotdeauna am avut matreata, dar d'aia, care este lipita de pielea capului si, pe parul uscat nu iese la iveala...dar eczista...vorba cuiva de p'acilea :P :P.....so, vreau sa fac si io testul asta, ca daca tre' sa-mi iau si io samponul asta, kiar am pus-o legal...nu asa...pe nashpa...150 ml sapmon ma tine la 2 spalari pe mine, ca am in cap 3 peruci (ma rog, ekivalentul...)da' asa macar am comanda mai mare la astia...sun maine, sa vedem daca imi dau sau nu 2-3 produse... |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 22nd June 2025 - 07:32 AM |
|