![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 763 Joined: 16-December 05 Member No.: 107 ![]() |
vreau sa merg la un homeopat pentru o groaza de problemute, dar nu stiu la cine sa merg....
daca aveti vreo recomandare, mi-ati fi de un real folos... multumesc anticipat :-* |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 763 Joined: 16-December 05 Member No.: 107 ![]() |
buli, o sa cauty si eu de doctorul asta de care pomenesti tu, pentru k chiar mai deunazi Ariana parca imi amintise ca era candva prin timisoara.....mai caut pe net ceva despre el...
eu am gasit numai despre Teleianu, iar site-ul lui este cel cu acelasi nume ca subiec tul.mi se par interesante detaliile gasite acolo. bulina, imi poti spune mai multe despre homeopatie...uite, de exemplu nu stiam chestia cu transmisul trairilor, sentimentelor, gandurilor....so, pana la urma e vorba de o incredere oarba in cel ce incerca sa te lecuiasca?o incredere ca intr-un fel de guru?mie mi-a palcut de Teleianu cum ca aduce foarte mult vorba de Dumnezeu, de credinta, de versete din Biblie, si tocmai acest lucru parca imi da si o senzatie vaga de suspicxiune...stii tu cum e...nu stii peste ce sarlatani nimeresti...si la capitolul asta mai sunt patita cu bebe al meu...iar eu la homeopat in primul rand vreau sa merg cu bebe (el e mai important decat toate problemele mele la un lco), deci, din acest motiv pun atatea intrebari si sunt si suspicioasa...NU VREAU SA FAC EXPERIMENTE DEZASTRUOASE PE PIELEA COPILULUI MEU.... deci, daca mi-ai putea da cateva sfaturi ti-as multumi din suflet. te pup :-* |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 13th May 2025 - 12:24 PM |
|