![]() |
![]() |
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Contaminat Posts: 185 Joined: 8-December 05 Member No.: 44 ![]() |
Iarna aceasta,spre deosebire de ceilalti ani, am probleme cu vitaminele din corpul meu,sau care ar fii trebuit sa existe in corpul meu.
Problema mea : nu mai imi creste podoaba capilara in ritmul obisnuit,fac pielite la unghii ( in viata mea nu am avut probleme cu unghiile sau pielita din jurul lor-pielita nu crestea)........acum mi se rup unghiile,fac pielita de aia urata si se rupe si aia. Am inteles ca pentru pielita si in general pentru piele e buna vitamina A, pentru unghii e bun Calciul,Magneziu si Zinc,pentru par e bun Magneziu. Postati si voi ,va rog, ce vitamine stiti ca sunt bune si folositoare in frumusete. :-* |
|
|
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 ![]() |
mai sunt unele care par f bune dupa compozitie - viaderm de la walmark:
Ulei de Evening Primrose (Luminiţa de seara, conţine 10% GLA) 200,0 mg Ulei de peşte, conţine (100,0 mg): Acid eicosapentaenoic (EPA) 18,0 mg Acid docosahexanoic (DHA) 12,0 mg Faina cu proteine din peşte 125,0 mg Equisetum arvense (Coada calului, conc. 5:1) 250,0 mg Vitamina A - 2500 U.I. 750,0 mcg Beta caroten 3,0 mg Vitamina B6 5,0 mg Vitamina C 30,0 mg Vitamina E naturala - 30 U.I. 20,13 mg Biotina 75,0 mcg Acid paraaminobenzoic 5,0 mg Iod 47,5 mcg Seleniu 50,0 mcg Calciu 40,0 mg Zinc 7,5 mg http://www.walmark.ro eu deocamdata m-am hotarat sa iau zinc. si poate polen, sa vad maine ce gasesc. elle_ni, nu am ajuns la unirii si nici nu cred ca ajung prea curand ca nu prea imi permite timpul. :-* |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th May 2025 - 04:21 AM |
|