![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 763 Joined: 16-December 05 Member No.: 107 ![]() |
vreau sa merg la un homeopat pentru o groaza de problemute, dar nu stiu la cine sa merg....
daca aveti vreo recomandare, mi-ati fi de un real folos... multumesc anticipat :-* |
|
|
![]() |
bulina |
![]()
|
Musafir ![]() |
elle nici pomeneala de incredere oarba sau amestecarea religiei cu homeopatia...eu nu stiu cine e Teleianu. eu am avut o homeopata Claudia Telescu in Timisoara dar se mutase si ea pe la Bucuresti parca. apoi am corespondat cu Radu Naghiu o perioada, dupa ce plecasem deja din tara.
or exista si din aia cu multa religie bagata printre stiinta,dar sigur n-ar avea trecere la mine. citeste un pic -cine e homepatia si ce vrea ea :)) eu nu am ce sa-ti spun in doua cuvinte dar ma mir foarte tare ca tu ai incerca ceva fara sa citesti si sa te documentezi in prealabil. io trebuie sa inteleg inainte despre ce dicutam in propozitie si abia apoi sunt dispusa la mai mult:)) asa sunt inginerii astia, trebuie sa inteleaga fenomenu, bata-l vina unde mai pui ca omu e un mecanism complex rau:) Homeopatie in Bucuresti a existat dinainte de 89, era singura farmacie homeopata din tara la vremea respectiva. Incearca si pe la veterani acolo nu la cei repede transformati in homeopati dupa revolutie... |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 13th May 2025 - 12:15 PM |
|