![]() |
![]() |
fortelady |
![]() ![]()
|
Musafir ![]() |
Ma gandeam sa ne impartasim aici micile "secrete" ca sa petrecem cat mai putin timp in treburile casnice... sa ne mai ramana timp si pentru noi, sa il petrecem cu cei dragi.
De genul : - eu prefer lenjeriile din material creponat (nu mai stau sa le calc, e asa o pierdere de vreme calcatul) - nu calc decat ce e strict necesar (nu prosoape, pulovere etc...) - las masina sa spele cand plec dimineata la servici, scot rufele seara si le intind pe uscatorul de camera; profit si o incarc de seara cu alte rufe ca sa ii dau drumul dimineata inainte de a pleca - gatesc mai multe feluri de mancare in acelasi timp (tot stau la bucatarie), cate putin din fiecare, in felul asta am mancare pt 2-3 zile fara sa ne plictisim de ea - cat fierbe mancarea, dau cu aspiratorul (evident, daca nu e cineva sa ma ajute... ) - am ajutoare (ceea ce e foarte important, nu pica toate pe capul meu) voi ce trucuri din astea mai aveti ? (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 744 Joined: 31-May 06 Member No.: 352 ![]() |
A mea vine o data pe saptamana si e suficient.
Foarte bun topicul asta, finca io-s maestra la pierdut timpul, dar cand e la o economie, vai si-amar... E-adevarat ca si programul meu e cu totul neregulat si se intampla sa nu am vreme de gospodarie cu saptamanile. Gatesc si eu tot in salturi, cum zice Forte. In plus nu calc decat ce ne trebuie pe cateva zile inainte. Decat sa mi se sifoneze stand inghesuite pe umerase, mai bine le calc cand e cazul. De spalat, printre picaturi, ca toate cele. Curatenie nu fac eu din principiu si din obisnuinta. In schimb am grija sa-mi pastrez bucataria tot timpul curata. De cate ori am terminat de gatit sau de incalzit/mancat, o fac luna. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 12th May 2025 - 10:53 PM |
|