![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,136 Joined: 8-December 05 From: 7Th Heaven Member No.: 16 ![]() |
Eu am fost la medic,si mi-a recomandat diane35.Asta acum asta vara,dupa aia auzind de la prietene ca dianele sunt f puternice,am fost la alt medic,si mi-a recomandat Logest. Din cauza Logestului in ultimele zile(sunt la prima folie)mi-au aparut niste coshuri.Maine termin folia.Dupa pauza de 7 zile pot sa incep o folie de Diane35? Cu ele mi-a fost mai bine. :-[
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 10 Joined: 28-November 06 Member No.: 766 ![]() |
Fetelor am cateva intrebari legate de anticonceptionalele.. Spre exemplu o prietena care foloseste spune ca i-au crescut saniii si ii are super faini asa cum mi-as dori si eu sa ii am intr-o buna zi. Evitati discutiile despre compozitia anticonceptionalelor ma intereseaza daca au vreo influenta asupra corpului.
|
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
Fetelor am cateva intrebari legate de anticonceptionalele.. Spre exemplu o prietena care foloseste spune ca i-au crescut saniii si ii are super faini asa cum mi-as dori si eu sa ii am intr-o buna zi. Evitati discutiile despre compozitia anticonceptionalelor ma intereseaza daca au vreo influenta asupra corpului. pai in primul rand, daca iei anticonceptionale, nu mai ramai gravida. deci, ori faci sani frumosi (desi nu e garantat....) ori faci bebe (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th May 2025 - 07:25 PM |
|