![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,136 Joined: 8-December 05 From: 7Th Heaven Member No.: 16 ![]() |
Eu am fost la medic,si mi-a recomandat diane35.Asta acum asta vara,dupa aia auzind de la prietene ca dianele sunt f puternice,am fost la alt medic,si mi-a recomandat Logest. Din cauza Logestului in ultimele zile(sunt la prima folie)mi-au aparut niste coshuri.Maine termin folia.Dupa pauza de 7 zile pot sa incep o folie de Diane35? Cu ele mi-a fost mai bine. :-[
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 763 Joined: 16-December 05 Member No.: 107 ![]() |
io am votat altele...adica pana duminica am folosit exluton,pills pentru alaptare.am ami folosit in trecut marvelon si diane, ultimele sa le ia gaia....
bai io nu accept steriletul din motive religioase, dar luminati-m asi pe mine, nene, cum e cu pastiloiu' ala contraceptiv pentru barbati?k am inteles, imi cumpar furca...de grajd facem noi rost... :pistolar:....drujba gasim noi (inteleg ca e mare - si inteleg k pastila...nu organu' dupa :morideris: :morideris: :morideris:).....so, mai multe info...o denumire, ceva, sa cautam si noi pe net....poate ne livreaza amazonu' in Ro la plic :pistolar: :pistolar: :pistolar: yoshi, nu fi zgarca, mama...pe unde esti?daca-ai sti cate stiu despre tine de la topicul "acnee"...ai un tata beton, cu risc minim de imbatranire (k asa-i e gena, nu mai ai demult pb.cu acneea...sa mai continui?) hai k sunt fan al tau, zi-ne ceva despre pastiloi.... |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th May 2025 - 02:32 AM |
|