![]() |
![]() |
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
Diana oare cand se face anul?
Nu stiu exact, dar bate la usa asa ca pana nu mi-o ia cineva inainte zic eu prima: La multi ani elady!! (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) va iubesc pe multe dintre voi si desi nu prea am timp simt ca-mi lipseste ceva daca nu dau o raita pe-aici daca nu zilnic, macar la 2 zile. Deci va iubesc si vroiam sa stiti ca m-am simtit intre prietene din prima zi. Very good job girlies !!! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Si acum, ca la nominalizarile de la oscar... ptiu, sper sa nu sune fals, ca eu chiar vorbesc serios si din toata inima...
multumesc tuturor si fiecaruia. Multumesc fiecarei fete care si-a facut cont la noi. Multumesc fiecarei fete care a ales sa isi impartaseasca bucuriile si necazurile cu noi. Multumesc tuturor celor care au adus elady acolo unde este acum... si sa fii in primele 22 de locuri intr-o categorie intreaga si in primele 510-520 din mai mult de 25.000 de siteuri dupa 9 luni de la lansarea paginii web... cu mai mult de 2.000 de vizitatori unici pe zi (statisticile serverului)... Sa fii mai sus decit siteuri ale revistelor promovate la tv, radio, presa scrisa.... nu e putin. Si multumesc tuturor moderatorilor cu care facem munca de negru cot la cot, enervindu-ne, suparindu-ne, rupindu-ne din timpul liber.... mutind posturi, stergind roboti, facind-o pe raii ca sa pastram forumul curat... Fara voi nu iesea nimic! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 1st May 2025 - 06:59 PM |
|