Help - Search - Members - Calendar
Full Version: La multi ani eLady!
Forum pentru femei - eLady.ro > eLady.ro - Un altfel de forum pentru femei ! > Informatii generale despre eLady
Pages: 1, 2
Cleo
Diana oare cand se face anul?

Nu stiu exact, dar bate la usa asa ca pana nu mi-o ia cineva inainte zic eu prima:

La multi ani elady!! iloveelady.gif

va iubesc pe multe dintre voi si desi nu prea am timp simt ca-mi lipseste ceva daca nu dau o raita pe-aici daca nu zilnic, macar la 2 zile.

Deci va iubesc si vroiam sa stiti ca m-am simtit intre prietene din prima zi.

Very good job girlies !!!

kiss.gif
kalua
Pai cred ca abia pe 7decembrie se face anul. magindesc.gif
Si eu ma bucur de forumul asta. Mai multe oi spune de ziua lui. biggrin.gif
berbecutza
eu nu stiu de ce aveam impresia ca se fac 2 anisori zapacitul.gif v-am spus ca stau prost la capitolul memorie, da? closedeyes.gif
Diana.
Pi şăpti dişembrii bre sî faşî anu`di cînd s-o dişchis forumu`... da-i ghini ca n-aţ uităt...
biggrin.gif
Ciresica
poate facem o intalnire cu aceasta ocazie minunata happy.gif
berbecutza
hashulica sa vii in tara pe 7, da? kiss.gif

ciresel, la trafalgar as usual? laugh.gif

iloveelady.gif
Szimcsi
Perpe, am mai zis. closedeyes.gif Tu ma cauti, si o sa ma gasesti bataita.gif
berbecutza
upsy laugh.gif
Ciresica
da mai,e o idee buna sa ne vedem pe 7. dar sa fim mai multi, nu 4 ca de obicei... ohmy.gif
berbecutza
da mai, ca de tine m-am saturat laugh.gif (imi iau bataie)
Ciresica
:|
ai inteles? repet...
:|
berbecutza
daca ala e un bat....da, am inteles closedeyes.gif
Cleo
Diana ci facusi? te-ai mutat in Moldova? io nu uit nica!

berbe kiss.gif io incerc sa ma teleportez pe 7 daca nu reusesc (nici de data asta) tu si ciresica beti din nou si-n cinstea mea. da?

pusi girlies
s-aveti o saptamana superkelifregilistic

iloveelady.gif da?
Diana.
Pentru ca implinim 1 anisor de existenta, va invitam sa nominalizati...
1. Cel mai interesant subforum

2. Cel mai interesant subiect de discutie

3. Cea mai amuzanta prezenta

4. Cel mai interesant jurnal

5. Cea mai amuzanta prezenta

6. Cel mai corect moderator

Nominalizarile se fac astfel:
3 puncte pentru locul I.
2 pucnte pentru locul al II-lea.
1 punct pentru locul al III-lea.
albinuza
eu nu pot sa cred ca a trecut un an de cand ne tot plangem si ne bucuram aici in "haita".
si cu toate ca nu ne stim personal...eu ma simt foarte aprroape de voi, si chiar va consider prietenele mele indragostita.gif
LA MULTI ANI!! SI LA MAI MAREEEE
kiss.gif haninoroc.gif
Ciresica
da da da... biggrin.gif

sa ne traiesti lady E si toate fetele si toti baietii kiss.gif
meli
trebe sa ne intalnim.Imi pun o rochie a la Marlyn Monroe si cand happy birthday to u! iloveelady.gif
berbecutza
o sa vina toti masculii de pe forum atunci biggrin.gif
Fahnell
la multi ani Diana
Diana.
Fane, sa traim cu totii !
sexylady.gif haninoroc.gif
Diana.
Ok, asta e... In noaptea asta facem 1 an. smile.gif
buburuzazuza
iloveelady.gif La multi ani!!!!!!

Felicitari Diana pentru ceea ce ai realizat si voi fetelor sa ramaneti neschimbate, sa va pastrati umorul si frumusetea de care dati dovada in fiecare zi kiss.gif pupaceala.gif pupicei.gif
Marbella
LA MULTI ANI! eLady, Diana si pentru toate doamnele si domnisoarele(si sa nu uit partea masculina) care fac parte din familia eLady.Aici am gasit sfaturi atunci cand am avut nevoie, o vorba buna cand m-am simtit singura, aici mi-am impartit cu voi bucuriile, tristetile.Sunteti grozave toate kiss.gif
Am invatat foarte multe de la voi si cu voi.Acest forum face parte din viata mea si sunt mandra ca fac parte din aceasta famile eLADY
iloveelady.gif
albinuza
LA MULTI ANI!!!
SA DEA DOMNUL SA AVEM PARTE DE 1000 DE ANI CU ACEST SITE SI FORUM, CU ACELEASI PERSOANE MINUNATE CARE IL FRECVENTEAZA, SI DE CE NU CU ALTELE NOI? CAT MAI MULTE...
iloveelady.gif LA MULTI ANI!
kiss.gif haninoroc.gif
Ala80
La multi ani, Elady! Diana, ma inclin! blush.gif

Sunt dependenta de voi si sper sa ramanem impreuna aici, sa ne impartasim in continuare bucuriile si tristetile. Voi veti fi primele care veti vedea poze cu stranepotul meu! Promit solemn! biggrin.gif

iloveelady.gif
fortelady
la multi ani si de la mine!
si multumim inca o data ca ne-ai invitat aici!
Szimcsi

La multi ani, bebeluselor Elady care azi implinesc un anisor tongue.gif
kalua
Diana, iti multumesc sie eu pentru posibilitatea de a conversa aici pe care ne-ai oferit-o.
Desi forumul imi place si acum foarte mult, la mai mare si multi, multi ani de-acum inainte! smile.gif
iloveelady.gif
Si tot la useri dintr-astia, cum sunt acum! indragostita.gif Adica sa ne creasca familia. biggrin.gif
berbecutza
la multi ani elady! m-am simtit ca acasa inca din prima zi indragostita.gif

iloveelady.gif
Ciresica
la multi ani, fetele mele draaaagi kiss.gif si baietei biggrin.gif floricele.gif
ioannaraluka
La Multi Ani and iloveelady.gif!
floricele.gif Diana si sa ne vedem cu totii aici si peste multi, multi ani!
kary_pink
La Multi Ani kiss.gif ....euuuu,eu va iubesc!!! indragostita.gif
Bacardi_Girl
lmani.gif elady!
angeldust
berbecutza
ce fain! vreau si cu berbecutza biggrin.gif

i s-a facut lu' angie mila de mine biggrin.gif
Szimcsi
Vreau si euuuu indragostita.gif
walpurgik
La multi ani! Acum ca trebuie sa zic ceva parca mi-am inghitit cuvintele, poate fiindca sunt de prisos. Prietenia pe care o port in mine zilnic fata de oamenii care cladesc acest forum constant si consecvent este irefutabil ( tongue.gif ) unica.
Dore
La mulţi ani, eLady! indragostita.gif Cuvintele par a fi de prisos. kiss.gif
Diana.
Si acum, ca la nominalizarile de la oscar... ptiu, sper sa nu sune fals, ca eu chiar vorbesc serios si din toata inima...
multumesc tuturor si fiecaruia. Multumesc fiecarei fete care si-a facut cont la noi. Multumesc fiecarei fete care a ales sa isi impartaseasca bucuriile si necazurile cu noi. Multumesc tuturor celor care au adus elady acolo unde este acum... si sa fii in primele 22 de locuri intr-o categorie intreaga si in primele 510-520 din mai mult de 25.000 de siteuri dupa 9 luni de la lansarea paginii web... cu mai mult de 2.000 de vizitatori unici pe zi (statisticile serverului)... Sa fii mai sus decit siteuri ale revistelor promovate la tv, radio, presa scrisa.... nu e putin.
Si multumesc tuturor moderatorilor cu care facem munca de negru cot la cot, enervindu-ne, suparindu-ne, rupindu-ne din timpul liber.... mutind posturi, stergind roboti, facind-o pe raii ca sa pastram forumul curat... Fara voi nu iesea nimic!
elly
LA MULTI ANI!!! kiss.gif kiss.gif
Va pup pe toate (toti)! si va iubesc! blush.gif tongue.gif
iloveelady.gif
sorin
Cu ocazia sarbatorilor...cele mai nobile ganduri si urari pt. simplul fapt ca ne faceti sa ne dam seama si sa simtim ca suntem barbati!!

Iar tie Diana si lui "sefu".....va urez sa nu uitati niciodata, de unde, cine si........................

Best regards!!

Sorin.

ps. Sarbatori Fericite Tuturor.
fortelady
soriiiiiin
bine ai revenit!
mai scrie-ne, mie mi-a fost dor de postarile tale...
sorin
Merci

Am sa revin in Decembrie 2007'!!

Pana atunci.............La Multi Ani!! smile.gif

Sorin.
Diana.
Sorine, daca om uita vreodata si ne-o ajunge domnia la cap, sa vii sa ne tragi suturi in fund.
Ne e dor de tine...
cursant1001
iloveelady.gif La mul lamultiani.gif Sunt noua pe acest forum, ma bucur ca am gasit acest forum intr-un moment de disperare peste care datorita voua am trecut mai usor! Viata lunga !
megy
cum pot sa te votez ca esti tare dragutza !esti singura care mia raspuns asa rapid!miar place sa te rasplatesc!!sunt noua pe forum miam pus o poza si nici nu stiu de ce nu apare cu toate ce la setari apare dar ca si la tine nu??sti ceva?
Diana.
Eu nu sint moderator, ci admin, nu ma poti vota. Adminul e o natie de "taie si spinzura tot". biggrin.gif Si nu ar fi corect, ar fi ca un fel de "periat".
Poza nu ti se vedea pentru ca nu era pusa la "avatar"- se pune din "My Controls" (ai link dreapta sus, dupa ce intri acolo dai click pe "Edit Avatar Settings" . Ti-am taiat-o (era prea lata si se vedea urit) si uploadat-o eu unde trebuia. smile.gif
megy
multumesc mult draga diana esti tare dragutza !!normal vroiam sa pun poza originala a catelului meu dar e prea mare !!oare o poti taia si spanazura putin???hihihi!eu sunt in germania de 4 ani casatorita aici cu un neamt...e ok dar e prea monoton sa traiesti in germania ,mai ales perioada de acomodare e nasoala!!cu ce te ocupi in general?esti married??esti tare simpatica ,mai ales daca aceasta e si poza ta esti dulcica foc!!sa nu ma intelegi gresit!!!hahah dar cei frumos si lui dumnezeu i place!te pup si astept sa ma mai initiezi in acest forum ca sunt pe nikaieri hahahah!!!e intresesant tare acest forum si chiar imi place !ai facut treaba buna! te pup si sanatate .
fortelady
bine ai venit megy!
sunt sigura ca daca rasfoiesti forumul vei gasi subiecte interesante unde poti participa la discutii!

Fanny
Nu mai am rabdare pana la ora 12 noaptea!
La multi ani elady.ro!

Excelent cadou!
QUOTE(Maàt @ Dec 5 2008, 06:12 PM) *

This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.