![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Fetelor, v-ati luat brad ?
Eu inca nu si pentru ca ii prefer pe cei naturali, cred ca e cazul sa ma grabesc. Voi cind faceti bradul de Craciun? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 16 Joined: 28-March 06 Member No.: 284 ![]() |
Ia uitati bradutzul nostru , an de an e acelasi , doar cu putine modificari de tendinta modei din acel an (culori...etc) , totul depinde de imaginatia fiecaruia bineinteles , bradutzul artificial n-ar exista atatea modele daca lumea n-ar cumpara ! Desigur ca bradurile naturale sunt frumos mirositoare , nu am nimic impotriva lor , doar ca nu le putem tine mult decat acel soi de brad "norman" care nu-si pierde spinii , doar ca acela costa cel putin 50€ si e si mic (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) ...eu sunt si voi ramane pe artificial , pe masa am intotdeauna impodobit o coronitza de bradutz natural cu fel si fel de lucrusoare frumoase , globuleze , fructe inzapezite si floricele specifice iernii , asta doar asa ca sa am mirosul cat de cat al iernii ! Dar ce conteaza , cand Craciunul si sarbatorile sfarsitului de an se sarbatoresc si asa cu mare bucurie in suflete ! Va doresc toate cele bune cu aceasta ocazie si un an nou ferisict si plin de bucurii , dar si de multa sanatate : LA MULTI ANI 2007 !!! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 7th May 2025 - 07:52 PM |
|