![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Cu ce vorbe va poate cineva atrage atentia? Cu ce vorbe va poate face sa-mpingeti fuga?
Ce-ati trait pe pielea voastra? Ce-au facut barbatii numai ca sa va atraga atentia? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 149 Joined: 9-February 06 From: everywhere Member No.: 201 ![]() |
chiar ieri am auzit replica: "vai, am ajuns cumva in rai de vad un inger" i-am zis ca nu-i in rai inca, dar daca vrea il pot ajuta sa ajunga... (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 308 Joined: 3-January 07 From: Craiova Member No.: 928 ![]() |
eu nu sunt un expert in cuceriri insa prefer sa spun lucrurilor pe nume. nu imi este rusine sa spun cuiva ca imi place. de cele mai multe ori am agatat fete cu replica: "Scuza-ma te rog ca te deranjez, sunt liber vreo doua sau trei ore de la serviciu. m-ar bucura foarte mult daca ai accepta sa mergem impreuna la un suc, nu ai vrea sa imi acorzi si mie putin timp?". si mi-a mers cam de fiecare data (mai ales ca nu ma consider un barbat frumos). dar tot timpul am fost sincer si cred ca si fetele si-au dat seama de asta. in trecut aveam o vorba: "eu nu agat, eu stabilesc relatii durabile"...
acum poate ca este o prostie dar mie mi-a folosit. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th July 2025 - 04:48 AM |
|