![]() |
![]() |
![]()
|
|
--- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,601 Joined: 8-December 05 Member No.: 28 ![]() |
Trebuie sa vorbim neaparat si despre par
Cred ca sunteti de acord. Tratamente, coafoare, ... vroiam sa zic ceva in engleza dar nu stiu daca e permis? Eu mi-am cumparat placa si dupa ce il intind sta cam umflat si cred ca e nevoie de o ceara, si de un produs cosmetic pe care sa-l aplic la spalare cu efect de intindere. Va rog sa-mi sugerati ceva bun |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 20 Joined: 8-December 05 Member No.: 41 ![]() |
Am si eu o dilema. Mi-as pune suvite, dar mi-e teama ca n-o sa-mi stea bine si dupa aia nu pot sa mai dau "undo" :D
Pe de alta parte m-am cam saturat de culoarea naturala si-as face ceva s-o schimb. Cine se pricepe la culori poa' sa-mi dea un sfat? Eu de felul meu sint satena cu ochi verzi si cu tenul deschis la culoare (a se vedea poza din profil, da' am impresia ca-i prea mica). Ma uitai pe site-ul asta: http://www.stellure.com/hairstyle/?show , culoarea acorn de-acolo dar nu stiu daca si pe mine m-ar prinde culorile astea. Pareri? |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 22nd June 2025 - 07:26 AM |
|