IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Probleme de urinare
clopotzel
post Jan 12 2007, 09:34 AM
Post #1

Musafir

salut!
am de ceva timp o problema foarte grava cu urinarea. am fost si la doctori, inclusiv la spitalul militar si mi s-a spus ca totul este ok. dar nu este deloc asa, si ma gandeam ca poate mai exista cineva cu o probl asemanatoare cu a mea, care sa ma poata ajuta. (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/smile.gif)
sa va spun despre ce e vorba. acum un an si ceva, mergand la o toaleta publica, am observat ca jetul urinar nu era drept, ci era f mult deplasat spre dreapta , cateva picaturi ajungand pe piciorul drept. nu am dat prea mare importanta acestui fapt si un timp nu am avut nici o problema. peste cateva saptamani problema a reaparut, numai ca o parte din jet s-a dus direct pe picior, si am reusit sa-mi fac o mica pata pe pantaloni. slava domnului ca erau negri si nu s-a observat prea tare, mai ales ca eram la servici si va dati seama ce penibil ar fi fost pentru mine. de atunci, problema s-a repetat din ce in ce mai des. am ajuns si la doctori, de toate felurile. mi s-a facut ecografie la rinichi si la caile urinare, sumar de urina, mi-ai pus si sonda, am fost si la ginecolog (mare lucru nu a putut vedea, eu fiind virgina), mi s-a facut si tuseu rectal. concluzia: sunt perfect sanatoasa. si totusi am aceasta problema jenanta, datorita careia nu pot merge si eu sa beau o bere cum faceam inaine, pentru ca risc sa ma patez. la servici 8-9 ore stau fara sa merg la toaleta, abia pot sa ma tin (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/crying.gif) . trebuie sa mai spun ca uneori jetul urinar e format din 2-3 jeturi mai subtiri.
de aceea va rog, daca ati auzit pe cineva care a trecut prin asta, sau aveti idee ce ar putea fi, ajutati-ma!
va multumesc si va doresc multa sanatate
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Replies
Diana.
post Jan 12 2007, 03:15 PM
Post #2

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Sa speram ca si-au facut meseria cum trebuie si ca esti sanatoasa. (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/322.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post

Posts in this topic
clopotzel   Probleme de urinare   Jan 12 2007, 09:34 AM
Diana   :welcome: Clopotzel! :floricele: Nu cumva e vo...   Jan 12 2007, 10:29 AM
clopotzel   hello din nou. nice 2 meet u people! :iloveel...   Jan 12 2007, 10:46 AM
ala80   ai incercat sa "captusesti" wc-ul cu har...   Jan 12 2007, 11:19 AM
clopotzel   hmmm, ar fi si asta o idee. sper doar sa nu fie cu...   Jan 12 2007, 01:08 PM
Diana   Sa speram ca si-au facut meseria cum trebuie si ca...   Jan 12 2007, 03:15 PM
fortelady   s-ar putea sa fie doar pozitia ta din momentul ala...   Jan 12 2007, 03:46 PM

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 19th May 2025 - 02:39 PM