![]() |
![]() |
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 150 Joined: 8-December 05 Member No.: 31 ![]() |
Gagics,
Ma intereseaza un catel de talie mica, puiut, Caniche, Bichon, Terrier, etc. Stiti pe cineva care doreste sa vanda? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
QUOTE QUOTE :( mai bine mergi si adopta unul... sa stii ca sunt si de rasa care asteapta un suflet pe care sa il iubeasca. am vazut si eu niste pisoi la unirii, cerea ala 150 de E pe unul. erau tare dragalasi, dar erau pusi intr-o cutie de plastic, pe un ziar :( care mai era si ud (probabil unul facuse pishu acolo). sincer, mi s-a strans inima :| daca as fi gasit unul pe strada, l-as fi luat fara sa ma uit ca e frumos/murdar/puricos. oricum ar fi.. animalul are un suflet deosebit. Suta jumate de Euroi? :o Probabil ca au fost scosi la licitatie de circul Mederano.....stiu cumva sa cante si la pian? :magandesc: Sorin. Sorin.. din cate anunturi am mai vazut pe net, vad ca 150 E era ieftin.. cei care vor sa 'doneze' cu bani aceste suflete cer 200 - 250 de E acum. sau o fi fost sezonul cadourilor? :-X |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16th June 2025 - 07:18 PM |
|