![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 629 Joined: 11-December 05 From: Bucuresti Member No.: 82 ![]() |
Hola fetelor!
Hai sa ne dam nitzel cu parerea despre produsele Boots care au intrat de curand pe piata romaneasca, in farmaciile Sensiblu (cred ca sunt vreo 5 branduri). Ati incercat ceva, cum vi s-au parut? Ca preturi sunt foarte acceptabile, si pana acum am auzit numai pareri bune despre ele... Astept opiniile voastre! Pupici (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) ! |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
Angelito poti sa imi spui si mie te rog de unde iei tu lotiune pentru stralucirea parului Tony&Guy?
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 42 Joined: 28-January 07 Member No.: 1,102 ![]() |
Eu pana una-alta am doar o lotiune pentru stralucirea parului, de la Tony&Guy, dar nu-mi dau seama daca e eficienta sau nu... Oricum parul arata bine si stralucitor, acum nu stiu daca din cauza lotiunii sau pentru ca asa e el... Ati incercat ceva, cum vi s-au parut? Ca preturi sunt foarte acceptabile, si pana acum am auzit numai pareri bune despre ele... Astept opiniile voastre! Pupici (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) ! Ati mai folosit produsele pt par Tony&Guy? Care sunt efectele pe termen lung? Au ingrasat parul? Ca ma tenteaza spuma, serul pt protectie termica si cel de stralucire. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 7th May 2025 - 06:35 PM |
|