![]() |
![]() |
sorin |
![]()
|
Musafir ![]() |
Topic deschis iubitorilor de papagali ce au nevoie de mai multe cunostinte.
Cu mare placere am sa impart cu voi experienta de ani de zile in cresterea acestor superbe fiinte...intrebati si am sa incerc sa va ajut cu sfaturi pe care nu le primiti nicaieri :) Sorin. |
|
|
![]() |
![]() ![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 7 Joined: 10-February 07 Member No.: 1,178 ![]() |
eu am perusi am cam vreo trei ani de cand ii am... baiatul este vrede iar fata este albastra cu guler alb...au trei saptamani de cand au oua dar puii pauzaa ...imi puteti da vreo explicatieee..... nu pot sa imi dau seama oare nu sunt bune ouale..ei sunt foarte simpatici amandoii baiatul insa musca dar fetita este asa de simpatica bine insa nu pot spune ca baiatul nu este simpatic (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
am avut si pisici si canii si nu pot uita atunci cand pisicuta mea alba era sa se inecee bineinteles era alba cu ochiisori albastrii foarte frumoasa sau cand negrutul pisoiasul ,,negrutul,, fiind alintul lui era sa ia focc caci intr-o clipa de neatentie s-a urcat pe aragazz care era deschis am mai avut un birmanez foarte frumos dar am fos nevoita sa il dau la bunicii si s-a pierdut inca nu il pot uita era asa torcaitorr si iubaret incat il iubeai din prima clipa...si am avut si o pechineza mica iubareata pe care o chema dulceata caci cu acest nume am cumparat-o daca o sa fac rost de poze o va arat aceste mici vietati inasa am avut multe multe animalee dar acum nu mai am caci parintii spun ca lasa prae mult par si nu pot caci profesorii ne dau tem si nu am timp sa ingrijesc..dar in fine nu v-am povestit ca mica piscuta alba a avut 5 puiuti foarte frumosiii (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) This post has been edited by Diana: Feb 11 2007, 08:17 PM |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th June 2025 - 08:16 AM |
|