![]() |
![]() |
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Membru Posts: 75 Joined: 12-January 06 Member No.: 145 ![]() |
Ciao tuturor,
Nu stiu daca este voie sa postezi si despre chestii mai putin placuta d.p.d.v al sanatatii...si sa o spunem pe sleau..despre o BTS. Ma intereseaza cate dintre voi stiti despre HPV? (eu am invatat destule dar prea tarziu si in caz ca cineva are nevoie de vreun ajutor de informatie ii sunt alaturi). Semne de intrebare: Vaccinarea contra HPV |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 2 Joined: 19-February 07 Member No.: 1,221 ![]() |
buna tuturor!
tocmai am am aflat de acest forum si mi se pare minunat. nu ma gandeam ca exista asa ceva. am o mare rugaminte......sunt insarcinata in luna a 5 si abia astazi mi-am dat seama ca s0ar putea sa am HPV.sunt super stresata pt ca am citit ca acesta afecteaza copilul.mi-am facut un PAP anul trecut dar ,din cate stiu nu mi-a iesit nimic si nici n-am vazut scris ceva despre HPV.....dar,acum vreo 6 ani stiu ca mi-au iesit ceva umflaturi mici si carnoase,de culoare galbena-maronie in zona genitala si anala.am fost la ginecolog si mi-a spus diagnosticul:condiloame vegetative.habar nu aveam la ora aia ce inseamna asta.mi le-am ars cu ceva solutie care a costat foarte mult pe vremea aia si mi le-am ars.de-atunci nu imi amintesc sa mai fi aparut asa ceva...dar am tot timpul o umflatura (nu mare) in zona genitala.am fost la ginecologi si nimeni nu mi-a zis nimic. ce ma sfatuiti? multumesc |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th May 2025 - 03:31 AM |
|