![]() |
![]() |
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nici nu stiam ce titlu sa dau topicului.
Ideea e ca stiu ca avem si o stomatoloaga printre noi si oricum, mai sunteti cateva mai informate ca mine in domeniul asta. Problema e urmatoarea : am avut o plomba mai mare la o masea, din care imi ramasesera doar 2 pereti ai mei, din dintele natural. Am muscat pe ceva tare si mi s-a mai rupt un perete. Dentista mi-a zis ca singura solutie e sa ii faca o coroana de ceramica. Acum...ea mi-a zis ca dintii de langa nu o sa fie afectati, ca pur si simplu imi lipeste capsula aia de ceramica pe dinte. Altii imi zic ca nu ar fi bine asa, ca trebuie sa faca cumva legatura si cu un dinte de langa, sa o prinda de el, ca altfel o sa imi pice mereu si va trebui sa ma tot duc sa mi-o lipeasca la loc. Cum e mai bine? Stiti cumva? |
|
|
![]() |
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Merci mult de informatii punkreas (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (eu traiam cu impresia ca esti de genul feminin hi hi).
Acum, sa le iau pe rand - obturatii de canal mi-a facut, atunci cand mi-a pus plomba initial - eu am relativ incredere in tipa asta la care merg, dar cum spui si tu o extra opinie e mai mult decat bine-venita si mai ales daca vine din partea cuiva care nu are nici un interes sa ma jupoaie de bani. - asadar, sa iti spun ce mi-a spus dentista : ca din cele 5 fatzete ale maselutzei mele nu a mai ramas decat un perete, dar a zis ca la mine e bine ca am nu stiu ce radacini inca acolo( asa am inteles eu (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) ) si momentan nu ar fi nevoie sa imi pune surub din ala, chiar daca mi-o imbraca. A zis ca daca cumva se mai rupe din ea, atunci trebuie surub. Pentru ca ea e plecata o saptamana la Bucuresti la nu stiu ce conferinta, nu se poate ocupa acum de mine, si mi-a pilit-o putin ca sa nu mai musc pe ea pana atunci. - de costat mi-a zis ca e 100 de euro toata treaba. E drept ca lucreaza putin cam scump, adica aici in TM m-am interesat, media e cam 60 de euro pt o lucrare din asta, dar nu prea m-as duce la altcineva ca greu am gasit o dentista pe gustul meu ( cel mai mult imi place ca imi face anestezie pt orice si nu simt niciodata nimic (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ) So, ce zici? |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 12th May 2025 - 07:25 AM |
|