![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Mie mi se pare ca invatamintul romanesc e in cadere libera...
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Membru Posts: 79 Joined: 9-December 05 Member No.: 66 ![]() |
QUOTE Sistemul e greoi, elevii nu sint motivati pentru ca stiu ca nu-si gasesc slujba cu ce invata la scoala si, sa fim seriosi, nu toata lumea-i facuta pt facultate, profesorii sint prost platiti si marginalizati de societate, intr-un cuvint nimica nu merge bine. Invatatul pentru scoala nu inseamna doar sa inveti dintr-o anumita carte si sa iti faci temele pentru ziua urmatoare. Scoala te antreneaza pentru viata. Inveti ce inseamna disciplina, comportament in societate unde nu mai esti cu mama si cu tata acasa. Cred ca o mare vina o poarta si mass-media si unii parinti. Mass-media pentru "importul" de "stiluri" care nu se potrivesc si pentru promovarea non-valorilor. Copii nu mai au modele adevarate care chiar sa merite sa fie urmate. Parintii: Multi dintre oamenii mai in varsta nu sunt educati (nu au scoala multa) si nici nu pun mare pret pe scoala. Copiii acestor oameni vor face la fel, vor considera ca scoala este timp pierdut ca nu ii ajuta sa isi gaseasca o slujba buna. In legatura cu salariile profesorilor sunt de acord, insa nimeni nu e platit bine in Romania si cred ca e greu sa incepi sa faci mariri de la salariu doar pentru o anumita categorie profesionala. Profesorii care inteleg treaba asta pun suflet mult pentru binele copiilor. |
|
|
<H2 style="OUTLINE-STYLE: none...May 30 2010, 10:28 AM
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 13th May 2025 - 05:05 AM |
|