![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
H&M
In martie va apare colectia "M by Madonna" care va consta in 30 de piese. In primavara se vor deschide si filialele magazinului COS (Collection of Style) in UK, Olanda, Belgia si Germania, magazin care apartine de H&M si care vor vinde moda 2008 pentru femei si barbati in segmentul de pret ridicat. Vor fi doar cateva magazine in fiecare tara (in Germania 4: in Berlin, Köln, München si Hamburg). Tot din primavara se introduce in unele din magazinele H&M raioane de incaltaminte. |
|
|
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu am avut ani in care n-am intrat la H&M-ul de adulti si abia iarna asta m-a apucat iar. Hainele facute in Ro erau alea mai elegante, niste costumase frumoase-frumoase printre ele. Si la segmentul de pret ridicat pentru magazinul asta. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
Mie mi s-a intamplat cu lucruri de la alte firme, mult mai scumpe, sa vad acasa ca-s facute in tara (si la haine barbatesti). Da dom'le, avem o industrie usoara buna! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Dar prima mea reactie a fost exact ca a mamei lui kitten. (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 6th June 2025 - 10:20 AM |
|