![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
|
|
|
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Fac grecii feta la cuptor cu rosii, masline, ceapa, ardei iuti. Stie cineva reteta?
(fac si eu, dar as vrea originalul) (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/smile.gif) Ieri am mancat pastitsio si pulpa de miel cu vinete la cuptor si feta de-asta la cuptor, o poezie! (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/cloud9.gif) |
|
|
Anaconda |
![]()
|
Musafir ![]() |
Fac grecii feta la cuptor cu rosii, masline, ceapa, ardei iuti. Stie cineva reteta? (fac si eu, dar as vrea originalul) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ieri am mancat pastitsio si pulpa de miel cu vinete la cuptor si feta de-asta la cuptor, o poezie! (IMG:style_emoticons/default/cloud9.gif) da stiu eu se numeste saganaki(feta la cuptor) hihi e foarte simplu de preparat intro farfurie adanca sau bol pui felii de rosii taiate subtire(ca un strat) apoi foarte putina ceapa,putine masline fara samburi,putin ardei verde si branza taiata pe deasupra.sa pui branza in asa fel incat sa acopere toata gura castronului(farfuriei)...piper,paprika.pt gust mai bun poti pune si cascaval ras pe deasupra. si se pune la microunde circa 3 minute.te uiti la sa iasa ca o crema. pofta buna ma bag si io cu tzatziki reteta originala deci 1 castravete mare taiat de coaja,razuit si stors de apa(se i-a cu mana si se stoarce) o cutie de iaurt grecesc(este crema de iaurt nu merge reteta cu iaurt romanesc...e bun danonito cremoso) 4 catei de usturoi(trecuti prin cleste) ulei de masline sare piper un strop de otet altii pun si un pic de marar dar reteta originala nu contine marar. si toate astea se amesteca fetelor eu stau in atena asa ca orice mancare ma intrebati... (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 3rd May 2025 - 06:32 PM |
|