![]() |
![]() |
![]()
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 ![]() |
Observ ca piata din Romania a fost invadata de aceste companii. Ati folosit vreodata serviciile lor?
Eu nu am zburat decat cu Tarom si Air France. Cred ca le raman fidela, desi diferentele de pret pot ajunge pana la 200-250 de euro. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Practic un zbor catre aceeasi destinatie poate fi 70 de euro cu o companie low-cost si 300 cu o alta. Oare costurile reduse nu se reflecta in siguranta zborului? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
![]() |
Anaconda |
![]()
|
Musafir ![]() |
fetelor eu zic sa va uitati si pe situl de la firmele easyjet si aegean.cu aegean am vazut bilet bucuresti-atena cu 200 euro pe cand taromul il are 300 si olympiaki 360.cu easyjet are bilet londra-atena 100 euro.pentru ca am cautat bilete ieftine am mai vazut niste firme cum ar fi:germanwings,skyeurope,ltu,alpi eagles.am si niste situri unde poti cauta hoteluri ieftine cu foto in orice tara,cate stele vrei.
|
|
|
bubulina |
![]()
|
Musafir ![]() |
Si eu zbor cu cele low cost- cumparandu-le online cu mult timp inainte, n-am nici o treaba.
Sper sa apara si in Ro pt ca preturile practicate de tarom mi se par nejustificate. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 11th May 2025 - 05:49 AM |
|