![]() |
![]() |
![]()
|
|
--- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,601 Joined: 8-December 05 Member No.: 28 ![]() |
M-AM GANDIT SA MAI SI RADEM UN PIC :D
Un nebun in pielea goala se uita in oglinda si zice: Trebuie sa-mi iau alt cur, asta s-a crapat... |
|
|
![]() |
![]()
|
|
perpecenia sa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,432 Joined: 8-December 05 From: berbeceni Member No.: 49 ![]() |
QUOTE 13. "...tastati #" " - Care este # ?... aha semnul de inchisoare! " 22. " - # este garduletul de sub cifra 9 , ia uitati va!" " - ... da sigur! da' unde'i telefonul?" " - !!! pai nu vorbiti de la el? (vedeam numarul) - AAA ! am uitat!" 37. " - Haideti acum sa deblocam telefonul! Tastati **05* XXXXXXXX*xxxx*xxxx# " clienta: " - Am tastat. Acum ce fac, il deschid?! " 50. Dupa ceva timp de pauza se aude: EL: "Alo, alo, cine sunteti? " EU: "Rel. cu... " EL: "aoleu! imi pare rau! eu n-am sunat! dar sunt la vanatoare de iepuri si eram prin tufisuri si s-o fi apasat ceva si..." 51. "eu sunt la abonament si luna trecuta mi-a venit , luna asta nu mi-a venit .Acum nu stiu de ce intarzie si sunt foarte ingrijorata. Ce sa fac sa-mi vina mai repede?" :morideris: :hohote: |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 5th May 2025 - 06:35 PM |
|