![]() |
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 49 Joined: 10-January 07 Member No.: 1,013 ![]() |
Vreau si eu mai multe informatii despre spalaturile vaginale cu irigator. Sunt indicate doar in cazul ciupercilor, candidozei etc??? sau se pot face pt igiena intima? cat de des? cu apa, cu ceaiuri?? spuneti-mi si mie mai multe fetelor, va rog. unele femei spun ca nu sunt bune spalaturile vaginale cu irigatorul pt ca distrug flora...luminati-ma si pe mine....
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,334 Joined: 13-December 05 From: D Street Member No.: 96 ![]() |
QUOTE unele femei spun ca nu sunt bune spalaturile vaginale cu irigatorul pt ca distrug flora... Nu unele femei spun asta...ci unii ginecologi.Tot de acolo stiu ca se pot face si strict pentru igiena, dar in special sunt recomandate in cazul unor infectii. Anyway, se spune ca organul respectiv se curata singur, la fel ca si ochiul, deci ar fi suficienta toaleta externa. Mai este un topic ce include si subiectul asta. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th May 2025 - 01:40 AM |
|