![]() |
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 3 Joined: 16-February 06 Member No.: 228 ![]() |
Caut si eu un ruj rezistent la transfer,fara particule sclipicioase si care sa reziste cit de cit. Lip Finity l-am folosit ,e destul de bun dar nu-mi plca nuantele.As vrea unul mat si sa fie bej natural.Aveti idee care ar fi?
|
|
|
![]() |
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nu stiu sa-ti spun exact nuanta, oricum depinde f mult de ph-ul fiecareia...dar eu sunt f multumita de produsele de make-up (farduri, rujuri, blush s.a.) de la ArtDeco, care-i firma nemtzeasca. Eu le-am gasit in Ina Center la noi. Eu zic ca un ruj trebuie sa fie mai mult hidratant, decat rezistent la transefer.
Ce nu-ti recomand de la ei e Magic Fix-ul care usuca f tare buzele....chiar daca da rezistenta. Gasesti gama de nuante si tipurile de ruj la ei pe site |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 763 Joined: 16-December 05 Member No.: 107 ![]() |
Nu stiu sa-ti spun exact nuanta, oricum depinde f mult de ph-ul fiecareia...dar eu sunt f multumita de produsele de make-up (farduri, rujuri, blush s.a.) de la ArtDeco, care-i firma nemtzeasca. Eu le-am gasit in Ina Center la noi. Eu zic ca un ruj trebuie sa fie mai mult hidratant, decat rezistent la transefer. Ce nu-ti recomand de la ei e Magic Fix-ul care usuca f tare buzele....chiar daca da rezistenta. Gasesti gama de nuante si tipurile de ruj la ei pe site Ce preturi au cei de la ArtDeco? Ma refer la un pret de ex la un ruj, ca s aimi dau seama daca imi permit sau nu....ca am vazut o trusa de farduri testere tare faine, dar ...ma sperie pretul posibil... Primele ar trebuie sa fie deja in magazine; nunatele sunt pe tip de par/culoare ten: pentru blonde: bej rosé, nuantele 233 Boreal, Taffeta si 235 Nude pentru satene : bej sidefat, nuantele 236 Organza si 237 Sienna pentru satene deschis: bej sclipitor 232 Cashmere si 241 Orchid pentru brunete : bej brun 231 Sepia/Silk si 240 Dune pentru cele cu ten portelan: bej corai: 230 Pashmina si 234 Pearl Si totusi pt roscatele cu ten comsi-comsa (nici portelan nici inkis) nu au scos nimic (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) ? |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th June 2025 - 04:09 AM |
|