![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Mie mi se pare ca invatamintul romanesc e in cadere libera...
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 20 Joined: 8-December 05 Member No.: 41 ![]() |
cacofonix, de acord cu tine ca scoala nu trebuie sa fie doar munca dintr-un manual si-atit. Sint perfect de acord cu faptul ca sa-nveti pe de rost o lectie nu-i suficient. Dar, disciplina si comportament in societate trebe sa te invete mama si tata. De-aia exista vorba cu cei 7 ani de-acasa.
Eu cred ca scoala trebuie sa te pregateasca pentru ce urmeaza dupa, pentru job-ul real. Si asta e marele pacat al invatamintului romanesc, e 0% orientat spre practica. Ca-n societatea romaneasca primeaza acuma subcultura mi-e clar doar urmarind programele tv cu toate nulitatile de vedete ce se mai perinda pe-acolo. Si eu zic ca asta deja e un semnal de alarma si dovedeste ca educatia romaneasca e la pamint. Iar de chestia cu salariul profilor mi se pare ceva de genul sa moara si capra vecinului. De ce n-ar merita profesorul ala un salariu decent din moment ce de munca lor depin noile generatii? Eu zic ca atita timp cit in tara asta nu rse ealizeaza ca invatamintul si sanatatea trebuie sa fie prioritare, n-o sa mearga nimic bine. Am zis :D |
|
|
<H2 style="OUTLINE-STYLE: none...May 30 2010, 10:28 AM
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 13th May 2025 - 05:12 AM |
|