![]() |
![]() |
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Contaminat Posts: 185 Joined: 8-December 05 Member No.: 44 ![]() |
Iarna aceasta,spre deosebire de ceilalti ani, am probleme cu vitaminele din corpul meu,sau care ar fii trebuit sa existe in corpul meu.
Problema mea : nu mai imi creste podoaba capilara in ritmul obisnuit,fac pielite la unghii ( in viata mea nu am avut probleme cu unghiile sau pielita din jurul lor-pielita nu crestea)........acum mi se rup unghiile,fac pielita de aia urata si se rupe si aia. Am inteles ca pentru pielita si in general pentru piele e buna vitamina A, pentru unghii e bun Calciul,Magneziu si Zinc,pentru par e bun Magneziu. Postati si voi ,va rog, ce vitamine stiti ca sunt bune si folositoare in frumusete. :-* |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 629 Joined: 11-December 05 From: Bucuresti Member No.: 82 ![]() |
Ciresica, mai toate vitaminele si mineralele care sunt recomandate impotriva acneei trebuie luate in cantitati foarte mari ca sa fie (cat de cat) eficiente. De exemplul, zincul in general da rezultate in doze de 50 mg/zi, ceea ce e destul de mult si trebuie avut grija cu el.
La fel vitamina A - am citit ca s-a facut un studiu si doza care era foarte eficace impotriva acneei a fost cam de 300.000 UI/zi, o doza absolut uriasa, si destul de periculoasa, comparabila cu dozele mari de Roaccutane. Asa ca ai grija, vitamina A e utila organismului, dar ar fi mai bine sa nu depasesti 5000 UI/zi. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th May 2025 - 03:28 AM |
|