![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,086 Joined: 23-February 07 From: galati Member No.: 1,242 ![]() |
pe multe fete de pe acest forum am observat k se "feresc" de soare ca de cel rau.imi spune si imi explica si mie cineva care sunt efectele negative ale soarelui.k eu pana acum nu am observat sa am vreo problema din cauza lui si ma gandesc sa nu aiba efecte mai tarziu.sper k nu radeti de mine (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
Deci, ce creme de protectie solara sa folosesc? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,086 Joined: 23-February 07 From: galati Member No.: 1,242 ![]() |
si fondul meu de ten are spf15.
|
|
|
bubulina |
![]()
|
Musafir ![]() |
Citeva chestii importanate:
1. sunscreen ul sa fie stabil 2. sa aplici cantitatea corespunzatoare: pt fata 2 ml sau 0.3 lingura 3. sa reaplici in mod constant 4. sa nu freci, sa nu transpiri (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) 5. sa ai grija sa nu suprapui un destabilizant inainte/dupa Eu folosesc de ani de zile LaRoche Possay, si cind e vb de sunscreenul dupa parea mea sunt cei mai cei mai. Am folosit cam toate variantele...dimineata le aplic in functie de starea pielii. Am folosit si Avene etc dar dupa pareare mea sunt si la f8inish si la calitate inferiori. Cu LRP pot obtine cu usurinta un finish mat folosind un sunscreen ppd 30. Intr-o perioada foloseam si fond de ten deasupra dar am renuntat. De cam un an aplic numai putina pudra si fard de obraz. FDT cu spf nu e de ajuns. In prinicipal datorita cantitatii mici aplicate si apoi majoriteatea sunt slabe sau intabile. Eu daca nu folosesc sunscreen fac pistrui. La mine se merita. Acum daca se merita efortul de a ramane palida etc in cazul altora nu stiu. Asta e ff pe scurt. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th May 2025 - 03:21 PM |
|