![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Cate bordeie, atatea obiceie si asta nu numai la nivel de familie, ci si de comunitatea, de tara in care traim. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Fiica-mii i-am dat stingerea pana la 9 ani cel tarziu la 8 seara, intre 9 si 10 ani cel tarziu la 9, iar acum, ca are peste 10 ani, se intampla sa se culce si pe la 9 si un sfert, 9 jumatate. Vinerea si sambata are voie sa stea pana la 10, dar rar reuseste. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Nu e obosita dimineata si se scoala intotdeauna fara probleme, bine dispusa si pusa pe fapte mari. La ce ora dati voi stingerea copiilor vostri (si cati ani au copiii)? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,448 Joined: 13-January 06 From: in the middle of nowhere Member No.: 149 ![]() |
ce topic simpatic ca si idee kalua ! nu am copii (inca) asa ca nu pot raspunde foarte ontopic insa motivul pentru care postez este acela ca mi-a rasarit in minte intrebarea ' dar eu la cat ma culcam cand eram mica?' si...se pare ca a trecut multa vreme , nu imi mai amintesc absolut deloc nici cand ma culcam , nici daca ma trimiteau parintii la culcare sau picam eu de somn....oare am nevoie de lecitina (IMG:style_emoticons/default/huh.gif)
|
|
|
divi2007 |
![]()
|
Musafir ![]() |
este f important somnul la copii, eu si daca ma trimitea mama la culcare susoteam cu sora si povesteam pt ca nu puteam adormi chiar de fiecare data, nu mai zic ca pt mine trezitul era un chin. (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) noroc cu saraca bunica ce avea grija sa nu uit pachetelul si ghiozdanul asa adormita eram (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14th May 2025 - 10:26 AM |
|