IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Cele mai bune diete, diete
soffia_bianca
post Apr 1 2007, 09:17 AM
Post #1

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 1,426

Haideti sa facem un topic cu cele mai bune diete!
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Replies
dr_wise
post Apr 1 2007, 05:06 PM
Post #2

Musafir

Me too, sylvia!!! Forever!!!
Am incercat de doua ori dieta hipocalorica, o data prin clasa a XII-a si a doua oara in 2000...am slabit 6kg in trei luni, in schimb m-am ales de fiecare data cu hipoglicemie si hipocalcemie...groaznic a fost! Nu ma puteam misca din pat, tremuram toata, eram depresiva si-mi era rau tot timpul!
Anul trecut med de familie mi-a recomandat dieta disociata..dupa o zi de carne si o zi de lactate(din cauza carora m-am deranjat la stomac...prastie eram!!! - aveam o colita tare nesuferita de la orice produs lactat inainte de MM) mi s-a facut rau, cred ca am facut iar hipoglicemie, asa ca m-am linistit.
In fine, singura dieta dupa care ma simt excelent, plina de viata, fericita, mananc BINE(de ma minunez de fiecare data cum pot baga in mine atat fara sa ma ingras, ba din contra, slabesc intruna) si nu simt nici un dezavantaj este dieta MM.
O spun inca o data, sa-i dea Dzeu sanatate lui MM, fiindca a descoperit modul acesta de alimentatie si a binevoit sa-l impartaseasca si altor persoane. Il iubesc!!! Si tb sa incep sa-i pregatesc declaratia de dragoste in lb franceza...nu mai am mult si ajung sub 70kg...
Go to the top of the page

+Quote Post

Posts in this topic
soffia_bianca   Cele mai bune diete   Apr 1 2007, 09:17 AM
sylvia_31   Eu votez cu...Monti FOR EVER !!!   Apr 1 2007, 04:31 PM
dr_wise   Me too, sylvia!!! Forever!!...   Apr 1 2007, 05:06 PM
kalua   Pe timp indelungat eu am vazut rezultate remarcabi...   Apr 1 2007, 06:49 PM
gabitza28  

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 6th July 2025 - 11:17 PM