![]() |
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 3 Joined: 1-April 07 Member No.: 1,426 ![]() |
Haideti sa facem un topic cu cele mai bune diete!
|
|
|
![]() |
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Me too, sylvia!!! Forever!!!
Am incercat de doua ori dieta hipocalorica, o data prin clasa a XII-a si a doua oara in 2000...am slabit 6kg in trei luni, in schimb m-am ales de fiecare data cu hipoglicemie si hipocalcemie...groaznic a fost! Nu ma puteam misca din pat, tremuram toata, eram depresiva si-mi era rau tot timpul! Anul trecut med de familie mi-a recomandat dieta disociata..dupa o zi de carne si o zi de lactate(din cauza carora m-am deranjat la stomac...prastie eram!!! - aveam o colita tare nesuferita de la orice produs lactat inainte de MM) mi s-a facut rau, cred ca am facut iar hipoglicemie, asa ca m-am linistit. In fine, singura dieta dupa care ma simt excelent, plina de viata, fericita, mananc BINE(de ma minunez de fiecare data cum pot baga in mine atat fara sa ma ingras, ba din contra, slabesc intruna) si nu simt nici un dezavantaj este dieta MM. O spun inca o data, sa-i dea Dzeu sanatate lui MM, fiindca a descoperit modul acesta de alimentatie si a binevoit sa-l impartaseasca si altor persoane. Il iubesc!!! Si tb sa incep sa-i pregatesc declaratia de dragoste in lb franceza...nu mai am mult si ajung sub 70kg... |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 6th July 2025 - 11:17 PM |
|