![]() |
![]() |
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Membru Posts: 52 Joined: 2-April 06 Member No.: 292 ![]() |
Care sunt combinatiile "mortale", in ceea ce priveste vestimentatia? (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/nusepoate.gif)
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 ![]() |
nu as purta fuste/bluze exagerat de scurte/decupate, animal print (numai in casa) si pielea mea bronzata la solar (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
divi2007 |
![]()
|
Musafir ![]() |
sa incep si eu
- nu as purta lac, pantalon de piele - animal print sincer chiar nu mi se potriveste - fusta scurta mi se pare ca am picioarele prea subtiri - pantofi cu toc f inalt cu platforma cum se poarta acum chiar nu as vrea sa ma lovesc de candelabre - geaca de piele rosie sau din lac - unghii lungi rosi sau piele f bronzata gen poza cu paris - cizme peste genunchi - bluze decoltate, nu sunt pamela anderson - posete din material de blugi sau incaltaminte - bluze scurte deasupra de buric cu o palma - blugi f mulati pt ca nu ma avantajeaza - bijuteri mari din aur si multe - mult sclipici atat la accesorii cat si la haine as fi ca un pom de craciun - sa fiu machiata strident ziua - palton lung negru parca as fi moartea cam atat (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 13th May 2025 - 01:42 AM |
|