![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ieri la serviciu a fost un mic concurs de flotari intre doi masculi care la inceput au dat din gura ca fac fara probleme 100 de bucati. Unul a facut 35, celalalt 51. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Aseara, acasa, ne-am trantit toti 3 (fiica-mea, scumpul meu si eu) pe jos si si-a masurat fiecare puterile in materie de flotari. Eu n-am reusit nici macar una. (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) Cate flotari reusiti sa faceti voi? |
|
|
![]() |
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
n-am exersat, dar am citit acum despre flotarile astea pentru "duamne" si normal ca trebuia sa incerc si eu (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Da, musai trebuie sa merg la sala sa imi cresc muschiul ca nu se stie cand se mai imbata vreo prietena si se ia de lume prin discoteca si eu va trebui sa sar la sacrificiu (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Trebuie sa am brandul format
Oricum, atunci cand am dat bacul din sport, punctul meu forte nu erau flotarile si abdomenele ci saritura in lungime (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Si punctul dezastru a fost rezistenta, mai ca nu m-au luat cu ambulanta de acolo cand am terminat de alergat...unii dadeau deja a doua tura si eu tot la prima eram (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 6th May 2025 - 05:11 PM |
|