![]() |
![]() |
blu_dea |
![]()
|
Musafir ![]() |
de azi dimineatza ma lupt sa deskid un site romanesc pe care il vizitez ft des...imi da inital cannot find server,apoi imi apare o pagina cu titlul <<Va rog verificati daca aveti setat DHCP ( ip address automatically)>> si un tabel cu IPulmeu,plus ultimele plati la abonamentul de net(sunt la o retea de cartier).Kestia e ca aseara il puteam accesa,azi nu.Am verificat si acel ip adress,e pe automat.
cui sa ma adresez?aluia cu netul?siteului?(altor pers le merge) am verificat si firewallul,nu e de la el pls,help,daca aveti cea mai mica idee (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
"need help,girls:( '
De acolo vine malitiozitatea; de la titlu fara nici un sens; nu am spus nimic de faptul ca ai obiceiul sa maltratezi romana; ai sa ramii insa cu obiceiul asta si pe viitor; nu cred ca spun ceva nou, chit ca ma repet; cind ai sa depui un cv pe undeva o sa iti scape "k" in loc de "ca" samd... si nu e moale deloc, o sa se intoarca impotriva ta ca ai sa capeti obisnuinta asta; din cite se vede ai capatat-o deja. Nu cred ca te-am atentionat vreodata pina acum si nici nu sint genul care sa se ia aiurea in tramvai de cineva. Te rog sa intelegi: titluri ca cel pe care l-ai dat tu nu spun nimic. Absolut nimic. |
|
|
blu_dea |
![]()
|
Musafir ![]() |
Iti multumesc de grija exacerbata ce mi-o port,dar stiu destul de bine cum sa folosesc limba romana!Dar ia in calcul faptul ca postez pe un forum,pe net,loc unde se obisnuieste sa se faca prescurtari,sa se foloseasca "k"uri si altele de gen.Stiu prea bine cum se formuleaza un CV,nu sunt un troglodita venita de pe tapsan care abia leaga 2 cuvinte in propria-i limba.
Mi se pare deplasat comentariul. Vrei sa-mi restictionezi accesul la forumul asta,poti sa o faci,pt ca vad ca prezenta mea virtuala tare te mai incomodeaza. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 6th July 2025 - 11:13 PM |
|