![]() |
![]() |
blu_dea |
![]()
|
Musafir ![]() |
de azi dimineatza ma lupt sa deskid un site romanesc pe care il vizitez ft des...imi da inital cannot find server,apoi imi apare o pagina cu titlul <<Va rog verificati daca aveti setat DHCP ( ip address automatically)>> si un tabel cu IPulmeu,plus ultimele plati la abonamentul de net(sunt la o retea de cartier).Kestia e ca aseara il puteam accesa,azi nu.Am verificat si acel ip adress,e pe automat.
cui sa ma adresez?aluia cu netul?siteului?(altor pers le merge) am verificat si firewallul,nu e de la el pls,help,daca aveti cea mai mica idee (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Nu, nu e personal, Divi. Nici pe pe departe.
De, ti-am atras atentia... mare greseala! Imi pare rau ca ti-am spus ca felul in care scrii o sa iti faca multe neplaceri pe viitor; e treaba ta, ma scuzi, chiar nu am nici o vina ca ai sa ti-o iei peste ochi la un moment dat din cauza modului in care scrii. Si nu de la maine, ca de la mine nu se intimpla nimic. De undeva unde o sa usture rau. Da, netul e locul in care putem parea chiar mai "falfabeti" decit sintem. Din vina noastra insa. Nu uita totusi ca incalci regulamentul si prin titlu neinteligibil si prin modul in care scrii. Si cu asta am terminat ce am avut de spus. |
|
|
blu_dea |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ok,posibil sa fi incalcat regulamentul-recunosc ca de cand m-am inregistrat pe acest forum nu l-am mai recitit.Puteai sa-mi atragi atentia altfel,puteai chiar sa-mi inchizi topicul,sa ii modific titlu,orice.In schimb m-ai atacat cat se poate de incisiv si,sincer,nu vad motivul.Te poti lua de multe in ceea ce ma priveste,nu si de modul in care folosesc limba romana (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Am sa incerc sa postez cat mai rar posibil aici,asta in cazul in care nu imi banezi accesul.(poti sa o faci,daca asta te face fericita)
Oricum,toata faza mi-a cam lasat un gust amar... |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 5th July 2025 - 03:15 PM |
|