IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Acces interzis catre anumite siteuri, prin retea de cartier
blu_dea
post Apr 20 2007, 03:45 PM
Post #1

Musafir

de azi dimineatza ma lupt sa deskid un site romanesc pe care il vizitez ft des...imi da inital cannot find server,apoi imi apare o pagina cu titlul <<Va rog verificati daca aveti setat DHCP ( ip address automatically)>> si un tabel cu IPulmeu,plus ultimele plati la abonamentul de net(sunt la o retea de cartier).Kestia e ca aseara il puteam accesa,azi nu.Am verificat si acel ip adress,e pe automat.
cui sa ma adresez?aluia cu netul?siteului?(altor pers le merge)
am verificat si firewallul,nu e de la el

pls,help,daca aveti cea mai mica idee
(IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Replies
Diana.
post Apr 20 2007, 10:09 PM
Post #2

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Nu, nu e personal, Divi. Nici pe pe departe.
De, ti-am atras atentia... mare greseala! Imi pare rau ca ti-am spus ca felul in care scrii o sa iti faca multe neplaceri pe viitor; e treaba ta, ma scuzi, chiar nu am nici o vina ca ai sa ti-o iei peste ochi la un moment dat din cauza modului in care scrii. Si nu de la maine, ca de la mine nu se intimpla nimic. De undeva unde o sa usture rau. Da, netul e locul in care putem parea chiar mai "falfabeti" decit sintem. Din vina noastra insa.
Nu uita totusi ca incalci regulamentul si prin titlu neinteligibil si prin modul in care scrii. Si cu asta am terminat ce am avut de spus.

+Quote Post
blu_dea
post Apr 20 2007, 10:38 PM
Post #3

Musafir

Ok,posibil sa fi incalcat regulamentul-recunosc ca de cand m-am inregistrat pe acest forum nu l-am mai recitit.Puteai sa-mi atragi atentia altfel,puteai chiar sa-mi inchizi topicul,sa ii modific titlu,orice.In schimb m-ai atacat cat se poate de incisiv si,sincer,nu vad motivul.Te poti lua de multe in ceea ce ma priveste,nu si de modul in care folosesc limba romana (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Am sa incerc sa postez cat mai rar posibil aici,asta in cazul in care nu imi banezi accesul.(poti sa o faci,daca asta te face fericita)

Oricum,toata faza mi-a cam lasat un gust amar...

+Quote Post

Posts in this topic
blu_dea   Acces interzis catre anumite siteuri   Apr 20 2007, 03:45 PM
fortelady   poate ai accesul blocat de la furnizorul de intern...   Apr 20 2007, 03:52 PM
blu_dea   fortelady,accesul blocat pe un singur site???ca re...   Apr 20 2007, 04:31 PM
Diana   need help,girls:( - original titlu, nu am ce zi...   Apr 20 2007, 08:25 PM
blu_dea   ok,dar ce-i cu malitziozitatea asta,diana? dupa cu...   Apr 20 2007, 08:34 PM
Diana   "need help,girls:( ' De acolo vi...   Apr 20 2007, 09:31 PM
blu_dea   Iti multumesc de grija exacerbata ce mi-o port,dar...   Apr 20 2007, 09:49 PM
Diana   Vai de capul meu, nu ai inteles nimic...   Apr 20 2007, 09:56 PM
divi2007   sorry ca ma bag dar nu cred ca ce a facut diana ...   Apr 20 2007, 10:01 PM
Diana   Nu, nu e personal, Divi. Nici pe pe departe. De, t...   Apr 20 2007, 10:09 PM
blu_dea   Ok,posibil sa fi incalcat regulamentul-recunosc ca...   Apr 20 2007, 10:38 PM
Diana   Si mie, pentru ca intentia era alta. Asta e. Impet...   Apr 20 2007, 10:46 PM

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 5th July 2025 - 03:15 PM