![]() |
![]() |
blu_dea |
![]()
|
Musafir ![]() |
de azi dimineatza ma lupt sa deskid un site romanesc pe care il vizitez ft des...imi da inital cannot find server,apoi imi apare o pagina cu titlul <<Va rog verificati daca aveti setat DHCP ( ip address automatically)>> si un tabel cu IPulmeu,plus ultimele plati la abonamentul de net(sunt la o retea de cartier).Kestia e ca aseara il puteam accesa,azi nu.Am verificat si acel ip adress,e pe automat.
cui sa ma adresez?aluia cu netul?siteului?(altor pers le merge) am verificat si firewallul,nu e de la el pls,help,daca aveti cea mai mica idee (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Si mie, pentru ca intentia era alta. Asta e. Impetuozitatea e datorata virstei. Nu e ceva rau, in timp ai sa iti dai seama ca nu am nimic personal cu tine, iar de vrut raul... Doamne-feri!
Cind si daca postezi e o chestiune care ramine exclusiv la libera ta alegere. Asa cum a fost si pina acum. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 5th July 2025 - 03:00 AM |
|