![]() |
![]() |
fortelady |
![]() ![]()
|
Musafir ![]() |
Ma gandeam sa ne impartasim aici micile "secrete" ca sa petrecem cat mai putin timp in treburile casnice... sa ne mai ramana timp si pentru noi, sa il petrecem cu cei dragi.
De genul : - eu prefer lenjeriile din material creponat (nu mai stau sa le calc, e asa o pierdere de vreme calcatul) - nu calc decat ce e strict necesar (nu prosoape, pulovere etc...) - las masina sa spele cand plec dimineata la servici, scot rufele seara si le intind pe uscatorul de camera; profit si o incarc de seara cu alte rufe ca sa ii dau drumul dimineata inainte de a pleca - gatesc mai multe feluri de mancare in acelasi timp (tot stau la bucatarie), cate putin din fiecare, in felul asta am mancare pt 2-3 zile fara sa ne plictisim de ea - cat fierbe mancarea, dau cu aspiratorul (evident, daca nu e cineva sa ma ajute... ) - am ajutoare (ceea ce e foarte important, nu pica toate pe capul meu) voi ce trucuri din astea mai aveti ? (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 54 Joined: 14-April 07 From: Cu bocceluta in spate Member No.: 1,480 ![]() |
Interesant topicul si foarte util! Spre exemplu, dimineata inainte de a merge la serviciu pun de cafea si intre timp ma spal pe fata, dupa aia mai vin si pun si cafeaua si ma duc in baie si ma spal pe dinti si vin exact la timp ca sa nu dea cafeaua in foc! In timp ce beau cafeaua ma si machiez! o gura de cafea apoi pun crema pe fata, inca o gura si aplic fondul de ten si tot asa pana sunt gata! Ca sa fac economie la timp am renuntat la televizor, de calcat lenjerii nu calc ( am un stil de a dormi ca dimineata sunt toate mototolite si imi fac sange rau), patul nu il fac ca mi se pare pierdere de vreme. Cand ma bag in bucatarie la facut mancare, in timp ce fierbe mancarea spal vasele sau dau cu aspiratorul. Cea mai mare economie de timp o fac cu mastile cosmetice! merg la baie aplic masca cu argila si dupa aia patrulez prin casa facand ce fac de obicei, dupa jumatate de ora o dau jos, pun pe aia cu miere si trec la spalat vase, si tot asa inainte. Cand stau la calculator seara ma dau cu crema, imi fac unghiile cu lac. Cand ma uit la un film imi fac masaj la picioare si ma dau cu crema pe corp! Cam astea sunt, dar pe masura ce voi avea mai multe responsabilitati sunt sigura ca voi gasi alte trucuri la capitolul de economisire timp! (IMG:style_emoticons/default/happy.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 12th May 2025 - 10:45 PM |
|