![]() |
![]() |
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Membru Posts: 75 Joined: 12-January 06 Member No.: 145 ![]() |
Ciao tuturor,
Nu stiu daca este voie sa postezi si despre chestii mai putin placuta d.p.d.v al sanatatii...si sa o spunem pe sleau..despre o BTS. Ma intereseaza cate dintre voi stiti despre HPV? (eu am invatat destule dar prea tarziu si in caz ca cineva are nevoie de vreun ajutor de informatie ii sunt alaturi). Semne de intrebare: Vaccinarea contra HPV |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 1 Joined: 30-April 07 Member No.: 1,560 ![]() |
buna, ma bucur mult ca am dat de voi, pentru ca am aflat multe lucruri importante.ma numesc maria si am o problema f. serioasa.am contactat HPV, cred ca este v18,am facut deja trei cautarizari si diverse tratamente. ma sperie pentru ca nu stiu de unde l-am contactat, am o viata sexuala stabila si normala.dupa cate am studiat cred ca cel mai bine este sa imi administrez cat mai repede vaccinul asa ca, rugamintea mea, de fapt, URGENTA mea este sa gasesc detalii despre acest vaccin, cum ar fi: unde pot apela cat mai repede si cam cat ar costa... daca cineva a trecut prin experienta mea si daca ,mai ales, l-a si facut si crede ca ar trebui sa recurg si eu cat mai repede la el, va rog sa ma ajutati cu orice relatii. este evident ca nu putem indeparta virusul, dar nici nu vreau sa stau fara sa fac nimic. multumesc din suflet
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th May 2025 - 03:40 AM |
|