| ciucinica |
May 10 2007, 12:34 PM
|
|
Musafir |
mi-am dat demisia in noiembrie pentru ca nu mai rezistam....este mai si nu mi-am gasit ceva de munca...DISPER!!
ce sa fac? Am fost la 'n' interviuri si chiar daca am experienta, studii, si nu-s chiar batuta in cap sa refuz chiar tot,,,nu stiu ce sa ma mai fac. Stresez tot in jurul meu, stau si in chirie si trebuie sa platesc, noroc ca sotul are un serviciu superb si ne descurcam...intradevar nu ca inainte cand ne permiteam orice.. Nu incetez sa sper ca e ceva si pentru mine pus deoparte.. vreun sfat?? |
|
|
|
![]() |
May 10 2007, 03:58 PM
|
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 |
Capsunico, bine ai revenit la noi!
Arunca o privire la:Greseli de evitat cand aplicati un CV pentru un job, ... ca sa nu va ardeti...:CLICK! si la: Locuri de munca:click! Daca eviti greselile pe care le fac cei mai multi, iti sporesti sansele considerabil! Mult succes! |
|
|
|
ciucinica Cum sa imi gasesc un loc de munca May 10 2007, 12:34 PM
angeldust Pai ce pregatire ai? Ce ai mai lucrat pana acum? C... May 10 2007, 12:55 PM
fortelady in ce oras esti?
actualizeaza cv-ul si vezi sa fie... May 10 2007, 02:05 PM
katy87 fara sa stiu am reactionat asemanator cu exemplele... May 27 2007, 04:42 PM
oliviana
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 18th November 2025 - 01:05 AM |
|
|