![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,086 Joined: 23-February 07 From: galati Member No.: 1,242 ![]() |
pe multe fete de pe acest forum am observat k se "feresc" de soare ca de cel rau.imi spune si imi explica si mie cineva care sunt efectele negative ale soarelui.k eu pana acum nu am observat sa am vreo problema din cauza lui si ma gandesc sa nu aiba efecte mai tarziu.sper k nu radeti de mine (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
Deci, ce creme de protectie solara sa folosesc? |
|
|
![]() |
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Si eu as vrea una care sa nu faca tenul sa luceasca ca un beculet (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Photodermul e buna ca si protectie dar e lucioasa (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
divi2007 |
![]()
|
Musafir ![]() |
ce produse bune ati mai descoperit pt plaja sa nu ne ardem pielea si sa ne si protejeze de raze ? eu una chiar nu stiu cer sa cumpar sunt atatea pe piata (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 ![]() |
eu tot astept sa-mi vina crema aia de la paula! Mi-am pus sperantele in ea, sper sa nu fie aiurea!
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th May 2025 - 03:10 PM |
|