![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 1,263 Joined: 7-December 05 From: Timisoara Member No.: 15 ![]() |
Dragele mele pentru ca tot sunt in domeniu m-am gandit ca in cazul in care aveti nelamuri cu tot ce tine de constructii (si atat cat ma pricep eu)... sunt aici. :)...
-acte necesare pentru obtinerea certificatului de urbanism, a autorizatiei de constructie -eventual preturi orientative pentru proiectare (arhitectura,rezistenta,instalatii). |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 239 Joined: 17-December 05 From: Grecia Member No.: 113 ![]() |
Ariana, am si eu niste intrebari...Este vorba de un teren (deocamdata necumparat), intr-o loc rurala de langa Buc. Imi poti spune si mie care sunt pasii pt a afla daca terenul e construibil (asta inainte de cumpararea lui), si dupa, ce iti trebuie si cam costa aprox ytoate cele pana la constructia casei(de aprox 80mp). Stiu de ex ce acte iti trebuie aici, in grecia, dar nu stiu procedurile din Rom.Daca ma poti ajuta, esti o dulce.
Multumesc. Daca vrei sa-mi scrii pe email, este tseropouli@yahoo.gr. Dar si aici e ok. :-* |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 21st October 2025 - 03:04 PM |
|