![]() |
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 1 Joined: 26-November 06 Member No.: 751 ![]() |
Buna!
Imi pare bine ca am reusit sa gasesc acest forum. Am vazut ca tema "dermatita periorala" a mai fost mentionata foarte pe scurt. Asa cum s-a spus este o inflamatie rosiatica (la mine de exemplu, in jurul gurii). Mie mi s-a explicat ca a aparut pentru ca (genetic) vasele de sange au peretii mai subtiri decat ar trebui. Problema este ca atunci cand mi s-a dat acest diagnostic mi s-a recomandat un tratament de 2 luni cu niste antibiotice din familia tetraciclinelor. Asa cum stie toata lumea, consumul de antibiotice pe o asemenea durata poate da gastrite, micoze, ficatul si colecistul protesteaza, etc... Asa ca nu stiu ce sa fac?! Stie cineva de un tratament mai bland, poate optiuni naturiste? Astept cu nerabdare sfaturi! |
|
|
![]() |
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Hai sa scriem aici Bebe, ca sa nu se supere fetele ca le poluam topicul de acnee.
Si la mine au fost mancarimile alea de care povestesti tu. Dar urmand acest tratament, s-au mai calmat. Si mie imi vine uneori sa ma rup pe fata. Eu o ascund cu fond de ten. |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
Ok scriem aici dar ce avem noi nu e dermatita periorala (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) , poate modifica cineva titlul in "dermatite de tot felul" macar (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
roxanica la mine s-a agravat anul trecut dupa ce am mers la mare la vama, oare de la soare?? de atunci ma chinuie cel putin o data la 2 saptamani .. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 9th May 2025 - 01:18 PM |
|